Få The Scoop på A Gazzetta Dello Sport innan du är för sent

portal informasi 2022

Få The Scoop på A Gazzetta Dello Sport innan du är för sent

Få The Scoop på A Gazzetta Dello Sport innan du är för sent
Få The Scoop på A Gazzetta Dello Sport innan du är för sent

My Blog


Få The Scoop på A Gazzetta Dello Sport innan du är för sent


Milano ... da leggere - Luca Cerini - Flickr Han är en väldigt skicklig fotbollsspelare med offensiva kvaliteter som oavsett klubb står för mycket mål och assist och gör avtryck med sin kreativitet. Mittfältarens säsong med tre mål och två assist har fått ringar på vattnet och väckt intresse från större klubbar. Jóhannsson has 13 goals and 1 assist in 22 games for Hammarby this season in the Swedish top flight. Tidningen hänvisar till sina källor, men har inte fått någon kommentar från Hammarby. FotbollDirekt har fått en kommentar från Jesper Jansson om uppgifterna om att Akinkunmi Amoo träningsvägrade. Vad gäller Une Larsson kommer uppgifterna från Sportexpressen, som rapporterar om att den 27-årige mittbacken accepterat ett låneavtal med den grekiska klubban FC Panetolikos. 19-åringen har skrivit på ett årslångt låneavtal där det också finns en option om ett ”vanligt” kontrakt. Mjällbys högerkantspelare Joel Nilsson, 27, är ett eftertraktat namn och hans kontrakt går ut efter säsongen. Wikheim var en framstående spelare i danska Midtjylland fram till säsongen 2019-20 då han flyttade till Al-Fateh i Saudiarabien. Det har varit fantastiskt att få jobba med en så talangfull spelare som ”Akin”, och se honom växa här hos oss. Det är omöjligt, supportrarna skulle döda mig, säger ”Mush” med ett skratt. Vi har en köpoption och har pratat lite med AIK om att vi vill titta på det.

If you like my work then you can support it. Paypal: officialvmx@gmail.com Patreon: www.patreon.com/szvpatreon Snart lämnar Björn Wesström AIK för danska Odense. Enligt Expressen finns det allsvenska klubbar som är intresserade av 24-åringen. Tidningen skriver att det handlar om ”flera lag” som kan bli aktuella av Linnér som för ett par veckor sedan öppnade för Allsvenskan i en intervju med Fotbollskanalen. Enligt tidningen handlar det om cirka 33 miljoner danska kronor, vilket motsvarar cirka 46-47 miljoner svenska. Sportbladet skriver idag om intresse från Panaitolikos och enligt tidningen har parterna kommit överens om ett kontrakt. Expressen uppger att AIK visade intresse för Selmani i slutet av sommaren, men på grund av klubbens ekonomiska läge bedömde styrelsen att man inte borde konkurrera i något som kunde bli - totalt sett - en tiomiljonersaffär. För IFK Göteborg har det emellertid varit mer livat på slutet med 2-0-seger mot AIK och debut för Marek Hamsik i helgen som gick. Enligt sajten är ett tvåårsavtal framtaget och ska presenteras inom kort med förhoppningen om en lösning under EM-uppehållet. Data has been c reated ᠎by GSA Conte nt G en​erator᠎ Demov ersi​on!

Det ska även finnas bonusar och vidareförsäljningsklausul med i affären. Det har varit lite optionslösningar och så, men jag vill inte säga med vilka. Det känns fantastiskt. När jag hörde talas om intresset så var det här väldigt aktuellt för min del. Sedan har jag följt med en del i allsvenskan på sistone, mest under sista halvåret från Danmark. Jag har fått ta del av ambitionerna och planerna för föreningen och det överensstämde med det som jag vill uppnå som fotbollsspelare. Amoo har varit ute på Årsta under dagen, men tränade inte med laget. Ekstra Bladet uppger att Djurgården i somras krävde 5,5 miljoner euro för att låta Chilufya lämna, men då ett halvår gått på kontraktet och Djurgården inte längre befinner sig i brinnande säsong förväntas priset bli något lägre. Nästa klubbadress blir FC Panetolikos för Une Larsson och FC Midtylland för Chilufya. Är så fallet kan vi ha sett Albin på Rosvalla för sista gången och vi kan räkna in ytterligare en spelare som tar klivet till elitfotbollen via Nyköpings BIS, säger Nyköpings sportchef Patrik Berglin i en kommentar. Jag är väldigt glad att komma till Djurgården och ser fram emot tiden här, säger Bengtsson i en kommentar.  This ᠎data was writt en  wi th G᠎SA ᠎Co​ntent ᠎Gene ra tor DE᠎MO.

Så det här passar mig väldigt bra, berättar Gustav som fick lite tips om DIF från välbekanta landsmän, säger Wikheim i en kommentar. Dessutom är han i bra form och har varit skadefri i nästan alla år av sin karriär, så han känner sig väldigt motiverad att vara med och bidra med sin erfarenhet i DIF. Det sa 34-åringen när han dök upp i Discoverys halvtidsintervju från Tele2 arena där DIF och Västerås SK möttes. Vi har haft en dialog om deras framtid och hade som målsättning att ha ett kontrakt klart när allsvenskan börjar. Vi har haft en bra dialog sedan en tid tillbaka. Felix Michel har inte startat en allsvensk fotbollsmatch för AIK sedan i augusti förra året. Jag är väldigt glad över att vi har funnit en lösning för ytterligare ett år med Henok i AIK. Med Djurgården vann Jacob Une Larsson cupguld 2018 och SM-guld 2019. I Panetolikos blir han lagkamrat med svenskarna Johan Mårtensson och Jonathan Morsay. Jacob Une Larsson kan flytta till Grekland. Jacob har fått vår tillåtelse att åka ner till Grekland, det kan jag bekräfta.

 
Advertisement

Iklan Sidebar